1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się grać online na piratach?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smyk99, Listopad 4, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam!
    Doczytałem w kilku artykułach, że w nieoryginalnych grach da się grać na online.
    1.Czy to prawda?
    2.Czy potrzeba do tego wykupionego konta XBL czy wystarczy podłączyć się do neta?
    3.Czy w grze Black Ops 2 na zombie mod-dzie była by taka możliwość?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    można, golda kupujesz normalnie lub generujesz sobie kody 48h. Musisz kupić nagrywarke ihas

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    1.Tak
    2.Trzeba mieć konto Gold.
    3.Nie wiem o co tam chodzi, bo nie grałem nigdy tego trybu w BO2, ale na piracie masz wszystko tak samo jakbyś miał oryginał.
    Potrzebujesz tylko przeróbki LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  5. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Na 2.0 nie pogram na multi? A po co mi nagrywarka ihas do gier online? Gry ze zwykłej nagrywarki nie będą działały?
     
  6. wiesman

    wiesman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Mniejsza szansa ze dostaniesz bana

    wysłane z mojego xboxa za pomocą taptalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  7. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Mniejsza szansa gdy będę miał 2.0 czy ihasa :p??
     
  8. sebiq85

    sebiq85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mniejsza szansa gdy bedziesz mial lt 3.0 i do tego ihasa
     
  9. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz mieć lt 3.0 wtedy grasz bez problemu i musisz mieć wykupiony pakiet by grać przez internet

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  10. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Obecnie Lt 2 i 3 to taka sama szansa na "zdobycie" bana
     
    1 osoba to lubi.
  11. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Dzięki - do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum