1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy da sie grać w nowe gry na lt3.0?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bololabich, Kwiecień 23, 2012.

  1. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam taki problem poniewarz po wysłaniu xboxa na reklamacje odesłali mi z lt3 a nie jak miałem z lt2 i na lt3 mi nie działają nowe gry typu forza 4. czy da się coś z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Musisz nagrać nowe gry jeszcze raz z topologią pod 3.0
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nic z tym nie zrobisz, musisz gry od nowa nagrywać, wcześniej przepuszczając ISO przez abgx360 v1.0.6 aby ten dograł Topologię... Chodzi tu o gry XGD3
     
  5. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a napęd do wypalania? może być zwykły tani lg
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak chcesz grać z dysku to potrzebujesz ihasa 124b, a jak z płyt to wystarczy zwykła
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 musisz nagrać od nowa, zgodnie z poradnikiem. Patrz "Zabezpieczenie CIV" w FAQ poradnika.
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
Wczytywanie...

Poleć forum