1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się nagrac grę z orginału na pirata

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez RAkU_SK, Kwiecień 26, 2010.

  1. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    Czy da się nagrac oryginalną grę na pirata utworzyc kopie zapasową jak tak to jak bo mam kumpla gta 4 i chcem se je nagrac na inną płytkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    już wiem jak to zrobic
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Robisz obraz płyty na dysku komputera np. Imageburnem. Kupujesz płytke verbatim DVD+DL i wypalasz obraz pat****ąc na odpowiednie wave i wypalasz.
     
  5. LosieQ

    LosieQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Też chyba da rade normalnie skopiować AnyDvd-em
     
  6. maskota

    maskota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie sluchaj ich nie przegrasz tak gry oryginalnej
     
  7. MistrzuAl.Capone

    MistrzuAl.Capone Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokładnie musisz miec odpowiedni przystosowany naped
     
  8. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No właśnie tak czytam i niedowierzam... Przecież gry na 360 mają jakieś zabezpieczenia... Niema tak ze kopiujesz i grasz.
    Trzeba mieć nagrywarke z kreonem czy jakoś tak prawda?
     
  9. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Było by trzeba rozkręcić napęd od xbox'a i podłączyć do kompa i dopiero jakoś próbować ;)

    Tyle co wiem...
     
  10. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trzeba mieć napęd z kreon drive inaczej nie da rady .
     
  11. paziulek

    paziulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FreeBOOT 0.031
    KREON nie skopiuje SS v2 - jedynie SSv1 - trzeba stealth patch'owac kopie ( iso ) - wiec metoda niezbyt dobra
    Najlepiej, moim zdaniem, jest zaladowac iXtreme 1.6 800 (ripping version) - kopiuje ssv2

    lub

    minelo troche czasu ale wydaje mi sie ze albo Samsung albo Hitachi wrzucilem w factory mode w JungleFlasher i skopiowalem gierke przez xbox360 backup creator wraz z SSv2 ... kopia perfekt - abgx360 na zielono... z tego co wiem, w 1.61 i 1.60 0800 flasha nie trzeba wrzucac by dobra kopie zrobic... jedynie factory mode....
    powodzenia
     
  12. paziulek

    paziulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FreeBOOT 0.031
    nawiasem mowiac, najlatwiej i bez wychodzenia z domu mozna nagrac ISO przez USENET, 7-8GB ISO moze zejsc w ciagu godzinki, a za 30zl na miesiac mozna sciagac 24h/dobę... unlimited... polaczenia SSL... zobczcie
    Kod:
    usenetnow.net
    maja serwery w europie i stanach, maja co dusza zapragnie... a przeszukiwarka do tego jest na
    Kod:
    binsearch.info
    max download speed jakos 30-50Mbit/s
    i nigdy wiecej zadnych "kopii" nie musicie robic na zadnych kreonach.... czy inwestowac w dodatkowy sprzet... :)
     
  13. paziulek

    paziulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FreeBOOT 0.031
    Nie wiem jak u Was, ale fakty przemawiaja za siebie, oto statystyka listy : a.b.g.x360

    Newsgroup alt.binaries.games.xbox360
    Number of files in database: 489899
    Number of parts (messages) in database: 91406888
    Total size of files: 36.41 TB
    Oldest post in database: Thu, 07 Aug 2008 02:29:50 +0200
    Current retention: 638 days
     
Wczytywanie...

Poleć forum