1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się odpalić gry z Wave4 na ixtreme 1.5 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Darkkingofgames, Listopad 13, 2009.

  1. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam pytanie takie jak w temacie:

    Czy da się odpalić gry z Wave4 (wave4 to chyba te najnowsze gry 2009 co wyszły nie dawno) na ixtreme 1.5 ? Gdyż robiłem Activate.iso, lecz nie zadziałało bo dopiero później przeczytałem że to działa z Ixtreme 1.6, chociaż nie dokońca wiem jakiego "Ixtreme" ja posiadam. Ale jak mi nie wczytało najnowszej gry to pewnie posiadam Ixtreme 1.5

    Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Programem Wave 3 patcher czy jakimś innym? Temu kto odpowie jakim programem dam punkt Dziękuję :D
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. livingfear

    livingfear Guest

    ten program sam wrzuca odpowiednie wave do odpowiedniego pliku.sprawdz jeszcze raz.
    edit:
    wejdz do tego programu.ktory sciagnales i
    u samego dołu masz cos takiego:
    ''click here to select a Wave to download''
    i tam masz pliki wave ktore ewentualnie pobierasz w twoim przypadku jest to 3,4 wave,zaznaczasz i sciaga ci sie samo.
     
  7. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O, teraz jak ściągłem wave2 przez program mi się pojawił folder, ściągnę tak też przez program resztę wave, i sprawdzę czy się dobrze z patcheuje później abgxem 360
     
  8. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wybaczcie za double posta, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak sprawdza się plik iso programem Abgx360 to czy mam sprawdzić tym programem tym "spatchowany" plik, czy ten zwykły nie spatchowany?
     
  9. livingfear

    livingfear Guest



    później (po spatchowaniu)nagrywaj gre a nie przepuszczaj juz przez abgx360.bo on psuje caly obraz po patchu.poprostu przepuść przez ten program(czyli spat*** na dany wave) i nagrywaj,nic więcej.
    Edit:
    Darkkingofgames
    wiem ,że świeżak jesteś ale edytuj posty a nie pisz jeden pod drugim.
    to tak dla Twojej wiadomości ,bo dostaniesz ostrzeżenie,ja dostałem w ten sposób:D
     
  10. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, wiem że zeedytować, poprostu zapomniałem o tej opcji, srry. A tak pozatym to spróbuję zrobić tak jak piszecie, dzięki =)
    Edit: Aha, no i coś o co chciałem się jeszcze zapytać a zapomniałem. Czy programem 360 Waves Patcher, gdzie się wybiera na jaki "Wave" chcesz to spatchować, w moim przypadku Wave2. Czy jest to w tym miejscu gdzie piszę "3" na obrazku i mam tam zaznaczyć wave 2?

    tutaj obrazek z tego forum
    [​IMG]
     
  11. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    tak musisz zmienić z wave 4 na wave 2 np.
    programem xbox 360 patcher http://www.exsite.pl/gry_na_konsole...yine-informacje-o-konsola-softy-flashe-i.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum