1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da sie pobrać gry z live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spliff95, Sierpień 24, 2011.

  1. spliff95

    spliff95 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej. Wiem ze w PS3 można kupować gry przez internet i pobierać je na PS3. Ja odziedziczyłem przerobionego X360 i chciałbym cofnąć przeróbkę i w taki sposób zaopatrywać się w gry.
    Jest taka możliwość by cofnąć przeróbkę i kupywać gry na XBOX LIVE??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jeżeli konsola nie jest oflagowana to tak
     
  4. spliff95

    spliff95 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jeszcze jak być mi powiedział jak sprawdzić czy nie jest to był byś extra ziomal ;p
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Najprościej to podlaczyc xboxa do neta i zaktualizowac go do najnowszego dasha wtedy sama przerobka sie usunie i wgra sie oryginalny firwmare napedu choc zalezy w jaki sposob zostala konsola przerobiona no i nie ma pewnosci czy ms mimo usuniecia przerobki nie flaguje konsol

    W sumie nie da sie, to tylko wie MS
     
  6. spliff95

    spliff95 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jeśli mam najnowszego dasha to i tam on ściągnie aktualizacje ??
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak masz najnowszego dasha to albo nie ma przerobki albo juz masz najnowsza np 1.91
    Wiec tu juz by trzeba samemu wgrywac fabryczny firmware napedu
     
Wczytywanie...

Poleć forum