1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się podłączyć do takiego monitora?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Utakata, Sierpień 6, 2010.

  1. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam , szukałem ale nie znalazłem ;(
    Mam pytanie czy można podłączyć xboxa360 arcade do takiego monitora MONITOR 22" LCD KATOWICE ROK GWARANCJI !!! (1164530091) - Aukcje internetowe Allegro ?
    A jeżeli tak to wystarczy kabel który będzie w zestawie czy będzie trzeba coś dokupić ?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Da rade ale dokup kabel Vga najlepiej Bigben albo microsoftu.
     
  4. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Da radę, ale szkoda, że nie użyłeś wyszukiwarki... Taki temat jest chyba nawet przyklejony...
     
  6. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie widze ;/ sory mógłbyś podać linka ? :p
    Już was nie będę męczył
    Pozdrawiam.
     
  7. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pinernals wielkie dzięki , myślę że temat można zamknąć ;)
    Pozdrawiam.
     
  9. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale nie kupuj tego monitora,kup taki z wejściem dvi-d,i jakis kabel dvi-hdmi,możesz kupić najlepszy kabel vga,a on nie dorówna żadnemu kablowi dvi-d-hdmi.Szukaj monitora z wejściem dvi-d.
     
  10. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze jedno. Jak chcesz podłączyć głośniki do konsoli to będzie ci potrzebny taki adapter (w Bigbenie tej adapter już jest) Adapter Audio Jack 3,5mm - 2xRCA Cinch GOLD !!! (1171540828) - Aukcje internetowe Allegro i ten łącznik ŁĄCZNIK GNIAZDO JACK 3,5 PODWÓJNE METAL (0531) (1165293247) - Aukcje internetowe Allegro (w bigbenie tego nie ma) Oba te adaptery są dostępne w (chyba) każdym sklepie z przejściówkami.

    @Kuba 2255

    Jak dla mnie do szczęścia nie potrzeba monitora z wejściem dvi-d, żeby cieszyć się dobrą jakością, bo sądząc po obrazie z kabla Bigben u znajomego jakość jest doskonała.
     
  11. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum