1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da sie przegrac gre ktora jest juz przerobiona pod pirata?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrycy, Czerwiec 16, 2010.

  1. patrycy

    patrycy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie. Kolega ma przerobionego xa i chce przegrac gre na swojego tez przerobionego. Czy istnieje taka mozliwosc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  5. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    normalnie to mozna przegrac ? czy trzeba miec jakas nagrywarke specjalna ?
     
  6. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    normalnie , tylko musi byc plyta DVD+L Czy jakos tak ;p
     
  7. hazard

    hazard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Jest tutorial do tego, poszukaj
     
  8. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kopiuje się jak każdą inną. Np. w clonecd wciskasz opcje kopiuj i leci. Ważna jest przeróbka jaka siedzi w konsoli. Jeżeli kolega ma 1.4 i patchowane gry a ty masz 1.6 lub inny to gra nie zadziała. Napisz jaki ixtreme masz i kolega.
     
Wczytywanie...

Poleć forum