1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się puścić oddzielnie obraz i dźwięk?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Koowall, Czerwiec 7, 2010.

  1. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Czy da się puścić obraz po HDMI, a dźwięk inną drogą??
    Chcę podłączyć głośniki, a mają one tylko wejście 2x RCA i się tak właśnie zastanawiam czy jest taka opcja:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    było już na forum 100razy powinieneś dostać warn'a
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dzięki za odpowiedź:)
    Szkoda, że nie dołączają takich rzeczy do zestawów odrazu:)
    A będzie miejsce żeby wpiąć i HDMI i taki audio adapter??:)
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    i czemu ciagle spamujesz w tym dziale?? juz nie jestes swiezakiem, a ciagle zakladasz tematy w tym dziale.
     
  7. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Sorki, nie wiedziałem że już świeżakiem nie jestem:DD
    W takim razie to był mój ostatni post w tym dziale:p
     
  8. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    nie będzie, znajdź temat jak podłączyć głośniki pod X-a tam jest wszystko jak krowie na rowie rozpisane

    btw to samo można chyba zrobić z kabla component, nie trzeba kupywać oddzielnego adaptera, ale poczytaj tamten temat
     
  9. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Hmmm poszukałem trochę na forum :)
    Opcję znalazłem ale obraz HDMI - DVI i dźwięk po component:)
    A da się obraz po HDMI - HDMI, a dźwięk po component oddzielnie do głośników poprowadzony??:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum