1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się sprawdzić czy gra będzie działać ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SHC, Styczeń 25, 2011.

  1. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Witam,
    Mam pytanie, czy jest jakakolwiek możliwość sprawdzenia, czy gra będzie działać na xboxie, nie wkładając jej do niego ?
    Ponieważ jadę za tydzień do kuzyna, on ma xboxa przerobionego, i nagram parę gierek, ale muszę mieć pewność, że będą działać; więc jest jakiś program, który sprawdza czy gra się dobrze nagrała na płytę ?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cool sonfil

    Cool sonfil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    tak musisz zgrać emulator do xbox 360 i już to działa na pszerobiene i na nie pszerobione
     
  4. Cool sonfil

    Cool sonfil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    na laptop

    ale zgrywasz to na pc lub laptop
     
  5. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    a co to za emulator ? skąd go ściągnąć, bo na google nic takiego nie ma...
     
  6. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    A ja będę litościwy z rana. Musisz kolego SHC sporo poczytać zanim cokolwiek nagrasz bo widać żeś zielony w tych sprawach pytania podstawowe:
    Jaki Firmware posiada ów kuzyn ?
    Jakie gry chcesz nagrać?
     
  7. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    iXtreme 1.5.
    Ale być zielony, to nie jestem, bo już wcześniej nagrywałem, i wiem, jak wszystko robić, i jak przekonwertować grę, aby działała na tym sofcie. Tylko po prostu mam nową nagrywarkę, i nie wiem, czy dobrze nagra grę, bez jakichkolwiek problemów, modelu nagrywarki nie znam, bo nie pisze nigdzie, ale podobno w serwisie mówili, że POWINNO działać, ale wiesz, z tym powinno różnie bywa... Po prostu chcę zobaczyć w jakiś sposób, czy gra się dobrze nagrała na płytę, i czy będzie czytać.
    Pozdrawiam
     
  8. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Możesz nagraną gre przepuścić przez agbx jeśli nie wyrzuci ci błędów powinno być ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum