1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się zgrać z płyty na komputer obraz gry?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez theromanek100, Maj 12, 2013.

  1. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ja w temacie czy da się zgrać z płyty na komputer obraz gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Z kopii zapasowej tak,z oryginała trudniej.
     
  4. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z normalnej płyty kupionej w sklepie bo mi się porysowała i chcę nagrać grę na nową, a na kompie nie mam tej gry
     
  5. stefan357

    stefan357 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz. Użyj programu alkochol120%. Powinno działać . Jeśli masz bardzo porysowaną płytkę to możesz nie odczytać obrazu.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    lepiej ściągnąć i nagrać . porysana może mieć błędy odczytu i szkoda czasu bo trzeba mieć napęd z softem do tego na c4eva pisze co i jak.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa

    co to znaczy z normalnej? z oryginalnej gry? to wtedy potrzebujesz napedu z xboxa ze specjalnym oprogramowaniem, a jezeli nie masz przerobionej konsoli to kopii i tak nie odtworzysz
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    przeflashowany liteon (na soft do tego)z xa starczy ale po co się w to bawić chyba ,że się ma net z fona.
     
  9. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra nie jest orginalna i mógł by ktoś podać jakiś poradnik jak to zrobić
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Użyj imgburn

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok tylko niech ktoś napisze jak to zrobić w imgburn ok?
     
  12. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wkładasz płytę do napędu w kompie,uruchamiasz program ImgBurn,wybierasz Create Image File From Disk,wybierasz Source i Destination i naciskasz obrazek Play.
     
  13. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Tak jak djploki napisał. Ostatnio robiłem tak kopie Fify 13 dla znajomej. Chwila na zczytanie obrazu z płyty potem chwila na wypalenie i z jednej gry mamy 2:D
     
  14. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem zgrałem grę i chce ją przepuścić przez abgx i wtedy pojawia się błąd: Warning the ISO is short.
    Tak gra to assassin's creed 3 Singel Player. Pomórzcie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum