1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się zrobić backup profili ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PonczeQ, Kwiecień 29, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Niedługo wymieniam całą konsolę na XboX 360 Elite Jasper bez dopłat nową i wymieniam także dysk. Nie mam jednak karty pamięci, aby zrobić kopię profili i moich punktów. Gość od X'a powiedział mi, że mogę zrobić z mojej konsoli jakiś BACKUP na inny dysk i potem mogę wrócić na mój nowy... Jak to się robi i czy w ogóle tak się da... pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Ja bym proponował na kartę pamięci, pożyczyć czy coś. A jak nie masz, to przerób konta na XBL Silver i na nowej konsoli sobie ściągnij (czy tam odzyskaj) konta, zarówno Silver jak i Gold.
     
  4. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Nie mam takiej możliwości... Ale na dysk kogoś też sie da i potem zgrać na pamięć Jaspera, ktory ma w sobie juz 256 MB??
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Beż użycie PC da się to zrobić?? Wystarczy czyjś dysk??

    PS: A co $offtopic sądzisz o Jasperze i o wymienaie Falcona na Jasper'a??
     
Wczytywanie...

Poleć forum