1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się zrobić tak aby mobilny internet działał na xboxie ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xmaniakx, Grudzień 12, 2010.

  1. xmaniakx

    xmaniakx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanie, mam internet mobilny od ery. Chciałbym mieć internet na xboxie. Czy da się jakoś to zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    da sie wpinasz modem w USB w kompie a z kompa z karty sieciowej
    lecisz kabelkiem crossowanym do xboxa i już
    w PC udostepniasz to połączenie..
    nie da sie bezpośrednio podpiąc modemu GSM do USB w xboxie360
     
  4. xmaniakx

    xmaniakx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a gdzie moge kupić taki kabel krosowany
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w większości sklepów elektronicznych, ja dałem za 10 m kilka złotych
     
  6. xmaniakx

    xmaniakx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak mam nie krosowany to będzie działać ?
     
  7. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W TYM temacie na screenach opisałem jak i co trzeba zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum