1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się zwiekszyć pojemność dysku zewnętrznego w xboxie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patmik123, Listopad 16, 2012.

  1. patmik123

    patmik123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam problem. Prawdopodobnie psuje mi się dysk twardy do xboxa elite. Znikają mi profile a na dysku pokazuje że jest niesformatowany .
    Posiadam dysk z komputera. Można go podłączyć ale xbox widzi tylko 16 gb. Czy ktoś wie czy da się coś z tym zrobić?
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zrobic sobie rgh. Co do twojego dysku podlacz do kompa poskanuj go hdtune czy lowformat ,oze da sie cos z nim zrobic.
     
  4. WalpO

    WalpO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. patmik123

    patmik123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WalpO zrobiłem to co ten gościu ale robi się tylko 16 gb.
     
  6. patmik123

    patmik123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    akwarium25
    Nie zbyt się na tym znam co to jest rgh????
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Przerobka chipowa max dash 14xxx jak wyzszy pogrzebac przy dysku, kupic wiekszy lub pendrive 32gb
     
  8. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Bez żadnych przeróbek itp. nic nie poradzisz, M$ nałożył ograniczenia na PenDrive do 16-stu GB by zarabiać na oryginalnych dyskach (-; . Jeżeli nie chcesz przerabiać itp. zrób tak jak poradził przedmówca Sposób na nieograniczoną ilość miejsca na dysku XBOX360 - YouTube wiem że to daje 16GB ale masz wtedy "klika takich pendriveów". Pozdrawiam, Malan.
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ojj najnowszy daje 32gb pena , taka naprawde jakbys mial obkladac sie tymi penami taniej ci wyjdzie uzywka dysku 120gb z allegro lub forum
     
  10. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    A Slim czasem nie ma wejścia SATA tzn. kupić taniej dysk 2.5 i podpiąć (jeżeli autor tematu ma Slimka). Jeżeli ma FATA to oryginalny HDD M$ najbardziej opłacalny.

    131 zł z przesyłką + GW na 12msc DYSK TWARDY 120GB XBOX 360 ORYGINALNY MICROSOFT (2790300677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.


    Pozdrawiam, Malan.
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ojj doczytaj. Ma elite albo arcade raczej . Po od ms jak sa dyski odpowiednie modele wgrane z softem co sa duzo tansze i tak samo to dziala i nie ma za to bana
     
  12. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    @Malan Slim nie ma wejścia SATA, specjalnie przed chwilą sprawdziłem, więc w Slimie możesz mieć max dysk 250 GB.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Czy da się zwiekszyć pojemność dysku zewnętrznego w xboxie?

    Slim ma sata, dysk moze miec pojemność 320gb. Jak cos hdd 320gb u mnie na aukcji sygnaturka.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Chodzi o wejście SATA, w miejscu gdzie wpinamy dysk? A to przepraszam, pewnie jest, ja sprawdzałem tylko na zewnątrz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum