1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy dam rade odpalic nowe gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koczol, Marzec 5, 2012.

  1. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Udało mi się postawić na nogi mojego xboxa. Około roku temu wywaliło mi RRoda i konsola poszła w zapomnienie (była "naprawiona" 2 miesiące wcześniej i po tym czasie znowu wywaliło błąd). Ostatnio miałem więcej czasu i zainteresowałem się domowymi sposobami. Zmieniłem mocowanie radiatorów oraz kupiłem nową pastę termoprzewodzącą. Dziś xbox się uruchomił i śmiga jak należy.
    Tu pojawia się moje pytanie. Czy dam radę zagrać w miarę nowe gry? Głownie chodzi mi o AC:R, Cod: MW3, Skryim.
    Jedne z ostatnich gier które odpaliłem to były AC:B, Cod:BO, Dirt 3.
    Mój napęd to samsung, flash nie pamiętam jaki ale zawsze wgrałem Wave 3 do gier (do tych w.wymienionych także) i wszystko ładnie grało bez kolejnego flashowania napędu.
    Czy jest konieczne przerabianie tego napędu i jaka przeróbka jest teraz dostępna. Również pytanie czy muszę wgrywać nowy dash?
    Konsola z 2006r
    Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wave 3 nic nie da? ;/ Ok to dzięki za pomoc :) Pozdrawiam
     
  5. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy aktualizacji dasha wyskakuje błąd E66 ;/ co z tym zrobić?

    EDIT:
    Jeszcze jedno pytanie czy gry wczesniej przerobione na Wave 3 będa działac na tym Lt 2.01?
     
Wczytywanie...

Poleć forum