1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy dash usunie przeróbke?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gawlas94, Czerwiec 16, 2011.

  1. Gawlas94

    Gawlas94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Który dash flas***e napęd 13141 czy 13146 ponieważ mam dasha 13141 i lt+ 1.9.
    I czy jak zaktualizuje na 13146 to usunie mi przeróbkę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz 13141 i wgrasz 13146 mając LT 1.9 to przeróbka zostanie
     
  5. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To w końcu jak jest ? Aktualizować czy nie ?


    Sent from my HTC Desire
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zalezy jakie masz iXtreme.
    A aktualizacja tak czy inaczej bedziesz musial zrobic.
    Tylko pytanie, czy lepiej najpierw grac LT+ 1.9 czy najpierw zrobic update, a potem wgrac.
     
  7. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    proponuje na razie dać sobie spokój z aktualizacją i poczekać aż ktoś to sprawdzi bo i tak na razie nie ma gier które wymagają do działania 13146
     
  8. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam LT+ 1.9



    Sent from my HTC Desire
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To wgraj aktualizacje. Nic sie nie stanie.

    Ps. Osleplem. Dopiero teraz widze, ze w pierwszym poscie pisales jaka masz przerobke.
     
  10. enjoy!

    enjoy! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dołączam się do tematu, ponieważ moje pytania są podobnej tematyki.
    !. Co to jest ten dashboard ? ( zupełnie się na tym nie znam, a widzę, że to chyba coś ważnego )
    2. Na swojej konsoli ( elite ) zamierzam i oglądać filmy, i grać na piratach. Więc zastanawiam się co muszę zrobić, żeby zdobyć kodeki ? ( oczywiście konsola jest jeszcze nie przerobiona, ale już niedługo będzie ) I czy po przeróbce one mi znikną ?
    3. Jeżeli przeróbka, to jaka, i dlaczego ? ( LT+ v1.1 czy v1.9 )
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    \
    1,Dash hmm no oprogramowanie wygląd jak by to powiedzieć menu xboxa
    2.Podłączasz do neta wrzucasz film który nie czyta wyskakuje coś o kodekach dajesz pobierz i proste i już oglądasz prawie wszystkie filmy przeróbka ci nic nie usunie
    3.Zawsze najnowszą to chyba zrozumiałe
     
  12. enjoy!

    enjoy! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Yhym, wielkie dzięki za odp :)
    Jeszcze jedno pytanie, nie mam żadnego routera, ani nic w tym stylu, jak podłączyć konsole do internetu ?
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz miec druga karte sieciowa w PC. Podlaczasz i udostepniasz polaczenie xboxowi.
     
  14. strzala

    strzala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żeby nie robic nowego tematu, napisze tutaj. Czy jeśli zakutalizuje dash do wersji 2.0.12625.0, to strace przeróbke? (mam ixtreme 1.6)
     
  15. H3KKO

    H3KKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  16. niuniek24w

    niuniek24w Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Na mojej konsoli zaktualizowałem dasha do 2.0.16202.0.Konsola miała +LT3 i oczywiście straciłem. Problem polega na tym że nie mam klucza napędu. Da się teraz jakoś przerobić konsolę? Model to Xbox 360 Arcade płyta Falcon.Proszę o pomoc.
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Czy dash usunie przeróbke?

    Napewno nie miałeś 3.0 no aktualizacja go nie usuwa. Jaki masz napęd?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. niuniek24w

    niuniek24w Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem 3.0 bo chciałem zagrać w grę przygotowaną pod 3.0 i wołało aktualizację więc zrobiłem. Z tego co się orientuję napę to liteon.
     
  19. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to moze napisz jakiego dasha miales wczesniej.
     
  20. niuniek24w

    niuniek24w Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oj tego to nie wiem teraz ale wiem że jeden ze starszych bo przed aktualizacją sprawdziłem tu na forum i wyczytałem że usunie. A pomyślałem że zrobię od nowa+LT3 więc żaden problem. Być może z okolic tych numerków: 13141.Filmy DVD chodzą więc problem z kluczem a oryginału brak.
     
  21. niuniek24w

    niuniek24w Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz sprawdziłem.Działają oryginalne gry!!!Co to oznacza? Czy teraz bez problemu zrobię znów LT3??
     
Wczytywanie...

Poleć forum