1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Dead Space 2 ma AP2.5?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rateforx, Luty 3, 2011.

  1. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy Dead Space 2 ma AP2.5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma, i po co ta ankieta ?
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    A czemu nie ma opcji "nie jestem pewien" albo "moze" lub "prawie ma"? :D
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Hehe zamiast nie dałem tak :D ale nie, nie ma AP2.5 :)
     
  7. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jedno chyba wynika z drugiego, ale zapytam. Wymaga LT+?
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie wymaga.
     
  9. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Temat do zamknięcia w takim razie :)
     
  10. piechu83

    piechu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja rozszerze pytanie: czy ds2 wymaga nowego dashboarda?
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Raczej tak - bo to nowa gra wydana po premierze nowszego dashboardu
     
  12. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  13. piechu83

    piechu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nowy dash nie zablokuje mi mozliwosci gry? (naped podmienony liteon->samsung)
     
Wczytywanie...

Poleć forum