1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy do gry skate 2 potrzbny jest dysk ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bandzioch, Luty 22, 2009.

  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Czy do gry skate 2 potrzbny jest dysk , czy mozna grac na memorce ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    zapis zajmuje mniej niż 20 mb
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Można grać na memorce.
     
  5. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    A czy wystepuje podobny blad do tego z gta iv z wczytywaniem sie tekstur ?
     
  6. Grzybu94

    Grzybu94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    [Śląsk] Wrocław
    Oczywicho że można grać na memorce.Ja gram i jest OK!
     
  7. napster

    napster Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    sry że tu piszę ale nie umiałem znaleźć jakiegoś tematu z pomocą do Skate 2 mianowicie mam problem jakaś fujara wystawiła na pebie Skate 2 po francusku czy da się zmienić język na angielski ? w opcjach bo chyba większość gier ma wgrane packi języków ?
    Jakby ktoś mnie tu poprowadził jak to zrobić był bym wdzięczny bo jakoś nie umiem trafić w menu na to jeśli w ogóle jest ;)
     
  8. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ten błąd występuje tylko i wyłącznie gdy grasz na kopi zapasowej.Czyli lekko mówiąc na pirackiej.Na orginałach ten błąd nie występuje.
     
  9. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    Dojo to dla mnie nowość :D:D jakos GTA IV mam orginalne i musialem na dysk nagrac bo tekstur nie wczytywalo ;p i jakos mam skate 2 kopie zapasowa i nie nagralem na dysk i wszystko smiga ladnie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum