1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy do nagrywania gier XGD2 potrzeba jakiejś specjalnej nagrywarki ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MAt0X, Kwiecień 25, 2015.

  1. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nagrywałem grę wcześniej i pisało mi tylko otwórz grę, a dalej nic się nie działo (opisałem to w moim wcześniejszym temacie) prawdopodobnie chodzi tu o nagrywarkę, czy do nagrywania xgd2 można mieć byle jaką ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zwykła styknie, musi być tylko obsługa płyt dwuwarstwowych DVD+R DL
     
  4. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A wiesz jak to sprawdzić ? I czy nie będzie to samo co z xgd3 (poprzedni temat)
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To tak, skanuje abgx, poprawnie, patrzyłem na konfigurację. Płyta Verbatim DVD + R DL 8.5 GB nagrywam z pliku dvd
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co to za gra była?
     
  8. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    WWE 2K15 z ********. org ale to nie ma chyba znaczenia, gdyż kupowałem od kogoś, i tamten ''ktoś'' też mi nagrał grę, gta 5, i to samo :/ Otwórz gre, i nic poza tym
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    WWE 2K15 jest na XGD3 ;)
     
  10. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak wiem,
    ale teraz mówimy chyba o xgd3 ? niepotrzebnie też pobierałem programik, bo pisze z boku laptopa, i tak nagrywa DVD+ R DL. A powiedz mi jak to wygląda gdy konsola nie jest przerbiona ?
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Pisze na kafelku : ''Dysk z różną zawartością''
     
  12. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aha, czyli jestem już bardziej spokojny. Tylko co ja mam zrobić teraz ? a czy można jakimś programem usunąć zawartość płyty ? tak żeby był poprzedni stan czyli 7,96 gb wolnego? bo mam 3 płyty zrąbane, i się boję na kolejną płytę nagrywać xgd2 :/

    Czyli mogę normalnie nagrać grą xgd2 (fifa street) i nie będzie tego ?

    Aha, i czy grę xgd2 nagrywać imgburn, czy BurnerMax ? wcześniej nagrywałem img burn, bo payload mi coś nie działał
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 25, 2015
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    XGD2 się normalnie nagrywa bez burnermaxów.
     
  14. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli img burn ?
     
  15. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    ta sam imgburn
    widzisz gdzieś w tym poradniku wyżej burnermaxa?
     
  16. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, ImgBurn.
    Przestań zadawać tyle podstawowych pytań i zacznij czytać forum, prawie na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź.
     
  17. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobra zgram, dzisiaj kupiłem 2 płyty wyniosło mnie 12 zł, już jedna poszła się paść .. i teraz się boję tą druga nagrywać. Ale no może faktycznie sie uda, moze na xgd3 nie mam nagrywarki.. a powiedz mi dlaczego, do xgd3 potrzeba specjalnej nagrywarki a do xgd2 nie ?
     
  18. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Bo się nie mieści obraz, jak zwykłą nagrywasz...
    IHAS ma inna kalibrację.
    Dobra doliver025 dość wywijania maniany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum