1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy do tej płyty głownej da rade podpiać napęd Xbox'a 360?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez famous182, Czerwiec 24, 2011.

  1. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    witam czy na gigabyte ga-g31m-es2c da rade podpiąć napęd aby zrobić flasha czy potrzebuje jakiejś karty SATA ? proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powinno dać radę
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Obsługa chipsetu Intel® G31 Express. Niech ktos sie wypowie czy na takim da rade.
     
  5. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    btw mam LiteOn jak to coś ma do znaczenia :)
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    A co to za problem podlaczyc i sprawdzic? A tak poza tym jak nie masz klucza to musisz miec PMT, zeby sczytac klucz
     
  7. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najpierw niech zobaczy czy mu napęd wykrywa ;D
     
  8. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Najzwyklejszy kabel sata, Tez z linka moze byc
     
  10. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spytaj w jakimś sklepie komputerowym, jeśli są u ciebie. Na pewno tam kupisz.
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja mam płyte gł. też pod intela, bez problemu wykrywa. Powinno dać rade.
     
  12. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    hmm w Saturnie pewnie taki kabel będzie za 20zł ... w elektronicznym powinien być co nie ?
     
  13. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej tak. Możesz tez spytać w jakimś informatycznym ^^
     
  14. MistrzDzizas

    MistrzDzizas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W elektronicnzym u mnie na pewno taki jest, podobnie jak w pierwsyzm lepszym komputerowym :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum