1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy do zrobienia rgh potrzebny jest dysk twardy xbox ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kubiak007, Maj 7, 2013.

  1. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mialem dzis zawiezc konsole do rgh ( fat jasper) bez dysku twardego. Uzywam pendrive i mam teraz dysk 320gb do podpiecia jak bedzie juz RGH , gosciu powiedzial ze jak nie mam dysku microsoftu to lipa bo musi wrzucic to cale rgh na dysk i ze z pendrive bedzie problem i nie bedzie sie uruchamiac . To prawda ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    daj mu pendrive i niech Ci wrzuci na niego niezbędniki. Bez niego konsola też normalnie wstanie
     
  4. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    To gościu coś mało sie zna, RGH robi się na kości nand, a na pendradriv'a wrzucisz sobie np xex menu, fsd.
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No i po RGH podejdzie każdy dysk 2.5 sata do 2TB.
     
  6. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy moglbym dac mu np 4gb pena a potem to przeniesc wszystko na dysk twardy 320gb ? bo nie mam przy sobie dysku zewnetrznego a chcialbym dzisiaj to rgh zrobici miec z glowy . dziekuje za odpowiedzi ;)
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możes, ale content (profile,savy) przenoś pod dashem.
     
  8. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok czyli reasumujac zebym mu nic zle nie powiedzial : daje mu konsole + pena 4gb i wszystko bedzie smigalo i nie bedzie roznicy w bootowaniu jak dysk od microsotu i potem bede mogl wszystko sprawnie podmienic na dysk i bedzie nadal dzialac ? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum