1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy dobrze wypalam Active.Iso? różnice z poradnikiem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ATi, Styczeń 30, 2010.

  1. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Witam, przeczytałem poradnik o wypalaniu acitive .iso i pobrałem plik z sendspace. i wypakowany plik mam w archiwum .rar, a w nim trochę inne pliki niż w poradniku:[​IMG]
    Audio TS jest pusty, a w Video TS znajdują się takie pliki:
    [​IMG]

    Więc chciałbym się zapytać czy na płytę nagrać całe to archiwum czy wypakować Video TS i to nagrać na płytkę, czy jak mam to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jesteś pewny że to jest RAR ? Bo powinien to być plik ISO
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Chwilowo na kompie mam tylko WinRARa to to może dlatego już mi go oznaczył jako .rar czyli jeśli to iso to nagrywać tak jak leży czy wypakować....???
     
  5. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Pewnie w WinRAR'ze masz ustawione żeby czytał pliki .iso. Mniemam, że tak jest to po prostu wypal np. IMG Burnem i będzie działać
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To jest iso na 100%. U mnie czasem winrar też pokazuje plik .iso jak .rar
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  8. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    w ustawieniach winrara, wyłącz skojarzenie dla .iso i po sprawie ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum