1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy dostałem bana off-line

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bazyl666, Styczeń 30, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bazyl666

    bazyl666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem miałem taką historię przed chwilą.Przerobiłem mass effecta pod ix1.6 czyli takiego jakiego mam zgrałem na dysk i była wymagana aktualizacja więc kazałem ją zrobić (z płyty).Włącza się ponownie konsola a tam nie ma avartów i moich tematów nie wiem co jest aktualizacja woła jeszcze raz postanowiłem zaryzykować i połaczyłem z netem nawet nie weszłem na moje konto i już ban, mam pytanie w związku z tym czy wy też mieliście aktualizacje przy mass effect 2 i czy jest możliwe by ona wykryła flasha proszę o odp.Pozdro Bazyl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jameshomer

    jameshomer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kambodża
    Piszesz, że połączyłeś się z netem, więc o co kaman? Witam w gronie na bani ;) trzeba było się nie łączyć. Tak było również w moim przypadku - miałem TYLKO podłączonego do routera, nawet się nie logowałem, dopiero przy próbie logowania - BAN. Możesz miałeś włączone automatyczne logowanie?

    No i wsio, nic już nie poradzisz. I to nie działa tylko przy Mass Effect, również we wszystkich innych grach od listopada, chociaż wydaje mi się, że aktualizacja powinna przejść bez problemu, ale teraz to już naprawdę nic nie wiadomo, co M$ wymyśli(ł). Jeśli dysk bloknięty zapraszam do odpowiedniego tematu.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ME2 ma walnieta aktualizacje na plycie, a dokladniej avatary. Nie cha sie one zainstalowac. Bana doatales bo sie podlaczyles do live i tyle.
     
  5. bazyl666

    bazyl666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    więc jeśli aktualizacja jest walnięta jak mam uruchomić grę może ktoś pomóc ??
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. bazyl666

    bazyl666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wszystkim temat do zamknięcia kurde już myślałem że to że nie miałem avartów i innych że to wina wykrycia flasha dzięki wszystkim i pozdrawiam banowiczów hehe :D
     
  8. skols

    skols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kw
    U mnie przy Fifie 10 wołało 2 razy o aktualizację, i za drugim razem już się zainstalowała (oczywiście offline).
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum