1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy dostałem bana?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Des, Listopad 9, 2010.

  1. Des

    Des Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem długo na forum, ale nie znalazłem za bardzo informacji czym dokładnie (jakiś komunikat, czy co?) objawia się otrzymanie bana? Podejrzewam, że to właśnie miało miejsce, szczególnie, że wgrałem nowego dashboarda. Myślałem, że co coś z ustawieniami połączenia z Internetem, bo komunikat mówi o tym, że nie może się połączyć, żeby sprawdzić ustawienia itd... Ale internet normalnie w domu działa, podpięte wszystko do tego samego routera, nic nie było zmieniane, więc zakładam, że to właśnie albo efekt bana, albo nowy dashboard coś w ustawieniach zmienił?

    Dodam, że to jest taki komunikat jak tutaj opisany:
    http://support.xbox.com/pl-pl/pages...-internet-problem-connection.aspx?kbid=978953

    Z tym, że nie pomagają te rozwiązania, o których tam jest napisane ;)

    Z góry dzięki za potwierdzenie sytuacji :)

    Z xboxlive poza ściąganiem piosenek do Rockbanda i tak nie korzystałem, więc straty dużej nie ma, ale zawsze...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
  4. Des

    Des Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciekawe zatem, że wyszukiwarka na hasło "ban" powyższego tematu nie wyświetliła ;))

    No, ale w takim razie wychodzi mi jasno, że to wcale nie ban (choćbym się nie zdziwił), bo mam zupełnie inny komunikat. Pytanie zatem co w takiej sytuacji można zrobić? Ktoś miał coś podobnego?
     
  5. Des

    Des Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba, że po tym update dashbardu objawia się to takim nic nie mówiącym komunikatem o problemie z połączeniem. Może ktoś kto dostał bana niedawno dałby znać jakim komunikatem się to objawia? :)
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Przecież w linku powyżej masz jaki komunikat jest przy banie. Bana na pewno nie masz przy takich objawach.
     
  7. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie masz bana :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum