1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy dostane kolejnego bana?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez centosh, Czerwiec 20, 2013.

  1. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Elo ziomeczki,jakies 4 lata temu MS zbanowal mi konsole,tak ze moglem grac juz tylko offline.Kumpel ma Elitka,i poprosil mnie zebym mu przerobil,mowi ze nigdy nie bedzie jej podpinal do sieci,i sie go zapytalem czy mozemy sie wymienic mowi ze spoko itd.I teraz pytanie,jesli bym wzial bebechy jego konsoli ,wsadzil moj naped,obudowe i dysk,to czy moglbym normlanie grac na starym koncie bez ryzyka ponownego bana?Czy musialbym moze usunac wszystkie konta i zalozyc nowe?jak to jest? wie ktos? pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przełożenie napędu nic nie da. Nie będzie Ci czytać gier. Musisz zrobić spoof napędu. Jeśli chodzi o bana... zawsze jest takie ryzyko. To nie jest zupełnie nowa konsola. NIe zmieniasz płyty głównej. Najprościej wymień "sztuka za sztukę " :)
     
  4. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    ale obie beda przerobione itd,tylko po prostu wymienie napedy bo moj cos szwankuje ostatnio a nie bede kumplowi bubla podrzucal,bebeszki i dysk ,takze bede mial tak jakby nowa plyte glowna;d
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    te twoje kombinacje przed kolejnym banem cie nie uchronią. naped z innej konsoli nie bedzie dzialal bez gmerania.
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    będziesz musiał zamienić klucz napędu w obu a po za tym jak one nie są takiej samej firmy to ms się zczai
     
Wczytywanie...

Poleć forum