1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy driver pierwszą grą w XGD3 ??

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez opeael2, Sierpień 31, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Znalazłem w necie ciekawy log z abgx....

    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    \\//\\//\\//\\//\\/█\\//\ \ \/ /┌─┐┌─┐┌─┐\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\
    //\\//\\//\\//\█▀█\█▀█\█▀█/ /\ \ ─┤├─┐│ │//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//
    ───────────────▀▀▀─▀▀▀─▀▀█──────└─┘└─┘└─┘─v1.0.5───────[http://abgx360.net]────
    ▀▀▀
    Checking for updates to abgx360.dat...
    Downloading abgx360.dat
    100% [================================>] 1,243
    abgx360.dat was downloaded successfully

    Error reading Layer Boundary Information (INVALID FIELD IN CDB)
    There are 3 possibilities...
    1. This isn't a DVD+R DL disc
    2. This DVD drive simply doesn't support checking the layerbreak (try using a
    different drive or add the option --skiplb to hide this message)
    3. The drive has gone nuts and needs to be reset or replaced

    Checking Game
    ISO: "PLDS DG-16D2S 7485 (E:)"
    Layerbreak: Unknown
    Size: 8662351872 bytes
    Files in ISO: 431, Folders in ISO: 25
    Total bytes used: 6911011001 (94.69%)
    Game appears to have random padding

    Checking default.xex
    Original PE Filename: driverng_master.exe
    Original PE Timestamp: 2011/07/11 19:51:31
    Game Name: DRIVER San Francisco
    No Avatar Awards
    Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore
    XEX CRC = 803C535F
    XEX Media ID: D664F5CB98F39197BB933A8C-2F510839

    Region Code: 0xFFFFFFFF
    Region Free!

    Stealth Failed!: Image is missing Video, PFI, DMI and SS
    (It's just a game partition and won't boot on ANY firmware!)

    Press any key to exit . . .



    Paste2: Next Generation Pastebin - Viewing Paste 1618892
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
    Chyba masz racje ;( jeżeli to nie fake oczywiście ale wydaje mi się że nie, ponieważ driver powienien byc juz do sciagniecia ;(
     
  4. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Czyli co LT+2.0 wyjdzie za niedługo.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Czyli nie Gearsy, a driver ;) Tzreba czekac na LT+2.0 albo kupic oryginal
     
  8. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    only jtag 4 me żadne ixtreme :p
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    To było do przewidzenia

    Nie czaje twojej wypowiedzi , i sygnaturki ok JTAG jest najlepszy ALE NIE KAŻDY MA DASHA MNIEJSZEGO OD 7371 , a o co ci chodzi ze sygnaturką jak załatwiasz nowego JTAGA za 150zł co załatwisz mi konsole z NOWYM JTAGIEM , czy jak ci dam moją konsole z dashem 12625 to też mi zrobisz ;p , jak można dać nowego JTAGA , przecież to poniekąd oprogramowanie (z ingerencją w sprzęt ale oprogramowanie ) , z po 2 już jeden koleś z forum robił JTAGA za 80zł więc to nie jest okazja
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ale skladnia ja pierdziele :D Teraz jtaga mozna robic prawie na kazdej konsoli, bys obserwowal forum bys wiedzial.
     
  11. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Reset Glitch hack i jtag moze byc na kazdej konsoli z kazdym dashboardem
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    up to nie temat o jtagu
    A ty djmaxnew jesteś jakiś taki natarczywy z z tym jtagiem , że pozostało oczekiwać spamerskich pw od ciebie.

    jestem troszkę w tyle w temacie. Co daje, a co nam odbiera to XGD3?
     
  13. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wiecej mozna upchnac danych na plytke dvd. Co sie przeklada na lepsze tekstury itp (oby)
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  15. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  16. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma minusów. Technicznie to ta sama DVD DL tyle, że zaoszczędzili na warstwie gdzie przechowywane były pliki Video - jakieś 700 MB
     
  17. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mnie bardziej ciekawi jak bedzie sie nagrywac takie plytki :/ bo cos mi sie wydaje ze bedzie trzeba nowy soft fldo tego bo imgburn i clone moga niepodolac.

    nabazgrane na LG - P500
     
  18. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wysłałem w poniedziałek napęd do Ciebie zebys mia wgrał nowy flash, a teraz widze ze i tak sobie w nic nie pogram nowego :) napisałem Ci pm
     
  19. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wyjdzie LT+2.0 i dalej będzie można cieszyć się graniem jestem też ciekaw czy Warhammer 40000 Space Marine też to będzie miało.
     
  20. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ****..... Czekałem na tą grę wiedziałem że tak będzie.... Czyli co na Lt+1,9 nie pójdzie?
     
  21. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Z tego co pisze na http://www.xbox360iso.com/driver-san-francisco-p2985346.html#post2985346 to trzeba mieć jtag
     
Wczytywanie...

Poleć forum