1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy dysk przenośny od 320GB do 1TB działa pod xbox 360 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Daniel Balawender, Marzec 2, 2014.

  1. Daniel Balawender

    Daniel Balawender Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    zastanawiam się nad kupnem dysku i nie wiem czy nie kupić przenośny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rastaman262

    rastaman262 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    NS
    tak będzie działać lecz jeśli nie masz przeróbki rgh
    to będziesz mógł wykorzystać max 16 GB
     
  4. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    up będzie mógł bez przeróbki lub lt 3.0 tylko 32 gb
     
  5. Daniel Balawender

    Daniel Balawender Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    no ja mam właśnie lt 3.0
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to wykorzystasz tylko 32 GB. Tyle w temacie.
     
  7. szpachla

    szpachla Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak ma się szybkość transferu
    USB vs dysk wewnętrzny?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na pewno z dysku będzie lepiej.. jaka dokładna prędkość to niestety nie wiem.
     
  9. Isaris

    Isaris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Lepiej sie rozejrzyj za jakims oryginalnym dyskiem do xboxa

    Wysłane z Windows Phone Nokia Lumia 625 Tapatalk
     
  10. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ci jesli taki dysk podzielić na partycje? Czy np. z 320 gb moge miec te 320gb podzielone na kilka 32gb?
     
  11. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Xbox zobaczy tylko jedną. Lepiej kupić dysk wewnętrzny (oryginalny bądź WD i go przerobić - niektóre WD mogą być nawet szybsze, bo np. WD Black mają 7200rpm), bo niektóre gry wymagają właśnie takiego HDD (np. Battlefield 4) i można też grać w gry z Xbox'a 1.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum