1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy działa wam normalnie GTA Online ?

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Shiniox, Październik 11, 2013.

  1. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Jak w temacie.
    Czy działa wam normalnie GTA Online ? Bo jak włączam grę i daję aby odrazu ładowało Online, to może ładować się w nieskonoczonosc.
    A jak wejde na singla i potem wybiorę "Online" to łąduje się długo i wyskakuje błąd, że coś tam trwało za długo i wraca mi do singla.
    Co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seyu

    seyu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Działa cały czas bez problemu... Pisząc:
    co miałeś na myśłi ? Coś tam trwało dlugo nic nam nie mówi ....
     
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Dziala bez problemu

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  5. JazdaCycki

    JazdaCycki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mi również działa bez problemowo. Chociaż parę razy też wyskoczył mi ten błąd.
     
  6. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Mówiąc, że trwało za długo, to chodziło mi o to, że za długo ładowało grę i wyskakiwał bład aby ponowić lub wrócić.
    Skoro wam działa, to jak mogę to naprawić?
     
  7. desupl

    desupl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    72
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja też za cholere po tym updacie nie mogę wbić.. non stop otrzymuje komunikat "przekorczono czas znajdywania sesji"
     
  8. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    To jak mam to naprawić ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum