1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Falcon ma wbudowaną pamięć ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oNe, Styczeń 22, 2011.

  1. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Tak jak w temacie. Czy Falcon ma wbudowaną jakąś pamięć do zapisywania gier. Data produkcji konsoli to 2008.08.08.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie ma. Jedynie Jaspery w wersji Arcade mają 512Mb wbudowane.
    Mając wersję dashboardu conajmniej 2.09119 będziesz mógł wykorzystać pendrive w systemie FAT32 jako karta pamięci/dysk do X360.
     
  4. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    O ile sie nie myle do falconow arcade byly dołączane karty pamieci 256mb
     
Wczytywanie...

Poleć forum