1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Far Cry 3 mi wejdzie na xboxa ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xnizonx, Listopad 28, 2013.

  1. xnizonx

    xnizonx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy Far Cry 3 wejdzie mi na Xboxa ? Moja przeróbka to lt 3.0 i obawiam się, że trzeba będzie ją nagrywać specjalną nagrywarką
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zadziała ci z zwyklej.
     
  4. xnizonx

    xnizonx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na pewno ? Nie ma żadnych zabezpieczeń ani nic ? Po prostu IMG Burner i to wszystko ?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma zabezpieczeń żadnych bo sam kilka dni temu nagrywałem ta właśnie grę i działa bez zarzutu. Nagrana na zwyklej nagrywarce i bez żadnych burnermaxow

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  6. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Far Cry 3 jest jeszcze chyba bez zabezpieczeń. Próbuj zrobić wszystko tak jak w poradnikach i w sumie możesz użyć programu CloneCD. Osobiście go kiedyś używałem gdy posiadałem zwykłą nagrywarkę i ten program serio robił swoje :)
    Pozdrawiam, w razie problemów pisz :)
     
  7. xnizonx

    xnizonx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale mi chodzi o to czy nie trzeba kupować jakiejś osobnej nagrywarki. Mogę po prostu płytę wsadzić w napęd i wypalić programem IMG Burner (czy coś takiego :p) ?
     
  8. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Far Cry 3 jest w XGD3, takie gry zaleca się nagrywać ''osobną nagrywarką'', czyli iHas rev. B. Chociaż ja także Far Cry 3 nagrywałem zwykłą nagrywarką. Działa, ale od czasu do czasu potrafi się zaciąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum