1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy gdy podłącze xbox'a kablem hdmi to będzie dźwięk czy nie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mw2fan, Czerwiec 5, 2011.

  1. mw2fan

    mw2fan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w tytule.Czy musze kupić kabel do dźwięku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    hdmi przesyla dzwiek i obraz
     
  4. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie musisz. Będzie dźwięk.
     
  5. mw2fan

    mw2fan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby nie zaśmiecać forum jeszcze jedno pytanie.Gdy podłącze kablem vga xbox'a do monitora to co musze jeszcze kupić aby był dźwięk(prosiłbym o link do aukcji na allegro)?
     
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
  7. mw2fan

    mw2fan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam monior bez hdmi.
     
  8. mw2fan

    mw2fan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież gdy to podłącze (z tego linku) to nie będzie gdzie włorzyć kabla do przesyłania obrazu.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    innej opcji nie ma. wlozyc hdmi i av na raz da sie. nawet bez rozbierania wtyczki av.
     
  10. mw2fan

    mw2fan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi chodzi oto aby grać z dźwiękiem na monitorze z wejściem VGA
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Pomyśl logicznie, jak chcesz mieć obraz i dźwięk przez kabel av to d-sub do monitora by mieć obraz plus przejście czinczy na jack żeby podłączyć swoje głośniki...

    Sent from my E15i using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum