1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy gra wymagająca iXtreme LT+ pójdzie na IXtreme 1.5/1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gutaj, Marzec 25, 2011.

  1. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w tytule :)
    Chodzi mi tutaj o najnowsze nfs'y
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Przeczytaj dokladnie to co napisales w tytule a bedziesz wiedzial :)
     
  4. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, tylko niektórzy piszą że wystarczy dzwiek wave przerobić i będzie chodzić i chcę się upewnić
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    NFS:HP posiada AP25 więc napęd z LT+
     
  6. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Musisz rozkręcić xboxa, podłączyć pod sata do kompa, zgrać klucz i wgrać lt+1.1 Na forum są poradniki
     
Wczytywanie...

Poleć forum