1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy grozi coś?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Belic, Lipiec 13, 2009.

  1. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    Witam mam pytanko a mianowicie słyszałem że za ściąganie gier ARCADE z neta i granie na nich skutkuje BANEM na marketplace lub zwykłym banem.Czy to prawda? Wiadomo jak źle sprawdzimy obraz to dostaniemy Bana ale czy w Arcade jest na to duuuuuża większa możliwość?Mi się wydaje że do nie prawda ale do końca nie wiem.pzodrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    a jest coś takiego jak ban marketplace?
     
  4. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    No właśnie nie wiem dlatego się pytam
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma czegos takiego :)
     
  6. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    czyli jak wypalę grę ARCADE i włożę do X360 to nawet jej nie odpali czyli wniosek z tego że aby mieć gre ARCADE należy kupować punkty microsoft.dobrze mówię?
     
  7. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Dobrze godasz. Jest parę gier arcade które wyszły na płytach, ale to jest z 5 tytułów. Resztę musisz kupować na marketplace za M$ pointy.
     
  8. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Popieram
     
  9. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra arcade masz na mysli komplikacje 5 gier dodawanych do x arcade ?
     
  10. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Większość gier musisz kupować za M$.
     
Wczytywanie...

Poleć forum