1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy gry arcade na płycie działają normalnie (lt 3.0)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Ibra, Lipiec 22, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam najnowszego Dasha i lt 3.0 i chcę pobrać grę: Trial Pack (są tam 3 gry arcade na płycie)
    http://www.coverdude.com/covers/arcade-triple-pack-limbo-splosion-man-tri-front-cover-69648.jpg
    Chodzi mi o to czy takie gry mam normalnie nagrać na płytę dvd+dl i będzie hulać jak zwykła gra, czy muszę zainstalować na dysku w xbox 360 ??
    Bo pamiętam że ściągałem dla kumpla Resident evil 4 hd i gra bez instalacji na dysku nie działała !!
    A dysku niestety nie mam ;/

    Z góry dziękuję za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak to będzie działać bo wyszło w wersji pudełkowej.
     
    1 osoba to lubi.
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będzie działać. Nawet instalacja na dysk nic nie daje. Płyta cały czas chodzi.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok to wypalam
    Dzięki ;)
    Temat można zamknąć
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Sie robi.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum