1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy gry na xboxa 360 można nagrać nero?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patroskate, Kwiecień 20, 2012.

  1. patroskate

    patroskate Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bgt
    j.w
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A po co kombinować? Żeby później tworzyć tematy że coś nie działa? Teoretycznie można, jeśli potrafisz skonfigurować program.
     
  4. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze skonfigurowany program+ dobra płyta= dobrze nagrana gra A co do programu to tak jak @up radze nie komplikować sobie życia.
     
  5. jade.na.komarze

    jade.na.komarze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślę,że ImgBurn będzie lepszym wyborem. :)
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    raczej clonecd
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zwykłą nagrywarką:
    gry XGD2 i XGD3 nagrywaj Clon'emCD.

    iHAS:
    gry XGD2 - CloneCD
    gry XGD3 - ImgBurn
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    up takie pytanie clone xgd3 się na ihas nie da nagrywać?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oczywiście, że się da, ale CloneCD nie obsługuje LT MAX, więc to mija się z celem.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki zamierzam się kupić ihas ale imgburna nie moge ścierpieć, bardziej mi na clone cd zależało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum