1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy gry z xboxa "1" działają na xbox 360 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniekcramp, Listopad 18, 2010.

  1. maniekcramp

    maniekcramp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    cze ponowie np jak chciałbym sobie zagrać w FIFA Street 2 ( XBOX ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine Fife street 1 i 2 z xboxa "1" to moge normalnie odpalić to na xbox 360??
    a i wiecie może gdzie można znaleźć gry nowe na xboxa "1" oprócz allegro?
    bo jak bym mozna bylo grac w gry z xboxa"1" na xboxa 360 to bym sobie parę tytułów kupił.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozna grac w gry z pierwszego xa. Potrzebny jest oficjalny emulator. Przed kupnem danej gry sprawdz czy znajduje sie ona na liscie gier obslugiwanych przez emulator.
     
  4. Muciek

    Muciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie jest potrzebny żaden emulator (w większości przypadków). Gry z 1 chodzą normalnie na Xbox 360 tylko trzeba po prostu zainstalować na dysku - oczywiście nie tyczy się to wszystkich gier, przed zakupem trzeba się upewnić.
     
  5. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To ja mam takie pytanie - na pendriv'ie pójdą gry z pierwszego xboksa, czy nie za bardzo? Czy musi być dysk?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musi byc dysk.
     
  7. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie na Fable 1 o ile pamiętam nie było mowy o dysku i instalacji.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum