1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy idzie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przem, Luty 9, 2011.

  1. Przem

    Przem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko.
    Wyłącza mi się FIFA11. Nagrywałem z prędkością x2,4. Wyłączyłem dźwięki kibiców i komentatora to pogram sobie trochę dłużej ale i tak całego meczu nie skończę. Nagrałem ją na płytce "Emtec". Czy jakbym przegrał ją na "Verbatim'a" to chodziłaby normalnie?
    Zawsze ta druga płytka jest lepsza na gierki .. Ale jeśli dalej ma mi się wyłączać gra to szkoda kolejnej płytki.
    Byłbym wdzięczny za pomoc.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Chłopie o co ci chodzi ? poziom złożenia tego zdania, jest dla mnie nie zrozumiały...
     
  4. Przem

    Przem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem grę na płytce Emtec, zacina się, a po chwili wyłącza. Czy jakbym przegrał ją na Verbatima to problem by zniknął?
     
  5. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Nagrałem około 20 emteców,wszystkie działają idealnie. Grasz z dysku czy z plyty?
     
  6. Przem

    Przem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z płyty..
    A może dziać się tak dlatego że to jest wersja PAL a nie Region Free? Czy to jest to samo?
    Nie znam się na tym..
     
  7. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To samo. Spróbuj zainstalować na dysku.
     
  8. Przem

    Przem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że nie mam dysku...
    To jednak skopiowanie na Verbatima nic nie da?
     
  9. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    A może to po prostu wina nagrywarki? Też nagrywam na tańsze płyty i wszystkie śmigają.
     
  10. Przem

    Przem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trochę już gierek mam nagrane na niej i żadna gra tak nie robiła jak FIFA.
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jak tak Cie to meczy to przegraj na inna plyte. Przeciez to nie majatek, a jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz
     
  12. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5419
    Polubienia:
    1655
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    I zainwestuj w dysk do swojego X'a bo po co męczyć napęd jak można sobie z dysku grać (z płytą w napędzie).
     
Wczytywanie...

Poleć forum