1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy infolinia MS jest darmowa ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Famous, Październik 7, 2014.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Witam jak wyżej czy numer na infolinie MS jest darmowy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reaper1

    reaper1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. rasta312

    rasta312 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kalisz
    A ile się płaci za połączenie (inna opcja nie wchodzi w grę bo nie mogę się zalogowac)
     
  5. reaper1

    reaper1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Oj, teraz Ci nie powiem...ale sporo się naczekasz zanim ktoś odbierze...lepiej żeby oddzwonili.
    Załóż nowe konto na jakiś inny adres mailowy i na niego się zaloguj :)
     
  6. rasta312

    rasta312 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kalisz
    W sumie racja
     
  7. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    więc tak na numer 00800.... i nie mogę w ogóle zadzwonić (plus gsm) ze stacjonarnego boje się że przyjdzie potem rachunek duży..
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie z kazdej sieci sie da zadzwonić. Zamow sobie rozmowe zadzwonia do ciebie w ciafu 30 sekund. Dzwoniac zaś ze stacjonarnego nigdy nie wyszlibwiecej niz z 6zl za całą rozmowę
     
Wczytywanie...

Poleć forum