1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CZY istniej sposób na dogranie do wypalonej wczesniej Gry pacza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gander84, Grudzień 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gander84

    gander84 Guest

    Gra xgd3 zmienila mi dasha na nowszego 14699 i usunela lt 2. Musialem wiec czekac na lt 3. Teraz mam juz je wgrane ale gry xgd 3 i ap 25 nie beda dzialaly bez pacza. Czy moge na moje wczesniej nagrane kopie jakos dograc tylko pacze. Czy topology data do kazdej gry jest inne. Mam gry do zrobienia:
    Ap25 :cod mw2, fable 3, ac b,cod black ops
    xgd3: Rayman . Battelfield 3, cod mw3, ac revelations i inne xgd 3
    czy ktos moze mi odpowiedziec. Czy sie to da ? Czy wystarczy xbc do tego skad wziasc te pacze. I jak to dogrywac.pozdrawiam i czekam na odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Niestety nie ma takiej możliwości. Wszystkie w/w gry, musisz nagrywać jeszcze raz.
     
  4. x360maniak

    x360maniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciekawe jak chcesz to zrobić jak to nie są płyty RW. Zero wiedzy:p
     
  5. deanek

    deanek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Falubaz
    nie ma takiej możliwości.
     
  6. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    NIE przeważnie nie są to płyty RW. Jeśli masz płytę RW użyj imgburn'a do zrzucenia obrazu płyty, wyczyść płytę, dograj patcha, wypal
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    w takim wypatku jak ten najlepszy jest RGH ,xkey lub xdock
     
  8. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    A nawet jakby były ten sposób nie zadziała...
    Temat zamykam :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum