1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ja mam Falcona?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez wojtekr, Styczeń 14, 2009.

  1. wojtekr

    wojtekr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Skwierzyna
    12V 16.5A 5V 1A <--- to są moje napięcia w konsoli, u kolegii jest 14.2A i prawdopodobnie ma Falcona, dlatego zastanawiam się co ja mam? Dodam, że konsola jest z stycznia 2008...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Po co ty porównujesz napięcia ? On pewnie ma zza granicy więc dlatego ma inne napięcia . A ty masz w 100% Falcona ponieważ w 2008r produkowane są tylko takie wersje .
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A na pudełku od konsoli co jest napisane
    LOT:
    [​IMG]

    konsola >> MFR date:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bo dziwne, że masz konsolę z 2008r, a na budzie widnieją takie wartości 12V 16.5A 5V 1A, które odpowiadają Zephyr'om.
     
  5. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
  6. wojtekr

    wojtekr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Skwierzyna
    Ma właśnie hdmi....to jest arcade...
    Sam się zdziwiłem, bo byłem pewny, ze to falcom.
    Co ciekawe zasilacz mam 175W.
     
  7. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    no to jak jest hdmi i 175w to nie moze byc stary tylko jest falcon
     
  8. stefanb

    stefanb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh, to dziwne z tymi falconami - data produkcji mojego 2008-02 a padł mi 2008-12.
    Coś w tym musi być.... :eek:
     
Wczytywanie...

Poleć forum