1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy jak nie mam przerobionego xboxa slim to moge?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikibaka, Grudzień 25, 2010.

  1. mikibaka

    mikibaka Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przegrać sobie inna gre i przegrana włożyc do napędu??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  4. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Włożyć możesz bez problemu.
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    A o co dokładnie chodzi ? O skopiowanie gry oryginalnej czy pirata ? Bo jeśli oryginału to musisz mieć odpowiednią nagrywarkę . Ale na nieprzerobionej konsoli i tak taka kopia gry się nie uruchomi .
     
  6. Infernalisss

    Infernalisss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    + wgranego biosa w nagrywarkę wystarczy ta twoja z pc tylko trzeba skonfigurować i dograć biosa
     
  7. Infernalisss

    Infernalisss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PS. używaj tylko płyt verbatim. a jeśli nie umiesz obsługiwać się to wejdźna allegro tam powinny być już napędy gotowe do takiego typu rzeczy
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    nie pojdzie mu na nie przerobionej konsoli, wiec niewiem o czym ty mowisz ?!
    niewiem po co wprowadzacie goscia w blad bzdurnymi postami
     
  9. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    slimów narazie nieda się przerobić, więc nie wiem po co tyle zbędnych postów.
     
  10. KamiLLCR7

    KamiLLCR7 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Kolejna osoba która się nie zna i pisze bzdury że się nie da przerobić slima .Da się PRZEROBIC slima.
     
  11. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    kwik .

    To podaj instrukcje, bez wymiany napędu.
     
  12. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a czy wymiana napedu to nie przerobka ? bo wydaje mi sie ze tak
     
  13. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Wymiana napędu to wymiana napędu. Drogie, nieopłacalne, wykrywalne, wymaga dostosowywania (cięcia) napędu do obudowy, działa tylko z litkami 9x ze slimów bo z nich można wyciągnąć klucz.

    Zresztą nie ma co dalej drążyć tematu, uśmiałem się tylko z tego tekstu do sajdorra :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum