1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jak sciagne nowego Dasha to dostanę bana?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rumcajs1, Kwiecień 8, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rumcajs1

    rumcajs1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Pytanie mam czy jak ściągnę nowego Dasha to mogę dostać bana
    Nadmienię że mam przerobiona na 1.51 i nigdy nie grałem na necie ta konsola ani jej nigdy do netu nie podłączałem ale mnie trochę zaczyna korcić:)
    Jeśli nawet mam nie grać to czy mogę chociaż nowy soft ściągnąc
    Pozdrawiam Adam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nikt Ci nie powie czy dostaniesz czy nie.. Ale ryzyko jest
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Kuzyn wczoraj zaktualizował na ixtreme 1.61 i nic się nie stało , gra normalnie dalej na XBL .
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak pogra prawie do zimy i na tym zakończy zabawę online, tak sie kończy zabawa na modyfikowanych konsolach(w przypadku ixtreme do 1.61)
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zgadza się . Ale potem sprzeda zbanowaną konsolę i kupi nową na zimę pogra na 3 darmowych goldach ( full legal ) a w marcu przeróbka i jedzie dalej , w sumie przez te 2 lata bez bana grając na "kopiach zapasowych" to pewnie zaoszczędził na 3 nowe konsole ... więc jakiś ban mu niestraszny ...
     
  8. kubawojcik

    kubawojcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    mnie wczoraj korciło i podłączyłem żeby zaktualizować.. no i banik :) no ale co tam nie ma co płakać... jak nie chcesz bana to nie podłączaj... z drugiej strony teraz odblokowują dysk więc co Ci taki ban szkodzi jak i tak grasz offline tylko :p
     
  9. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ciekawe jak będzie z LT to że będzie niewykrywalny to trochę wątpię pamiętam jak to było z 1.6 tak samo twierdzono
     
  10. sebpl

    sebpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    No ale ban teraz to tylko utrata awatara. Blokady dysku już nie ma, więc raczej dużo się nie traci. Zastanawiam się czy nie warto wrzucić LT dla Benq i sprawdzić ... ma ktoś może jakieś podobne doświadczenia?
     
  11. aquacell

    aquacell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    ryzyko jest
     
  12. aquacell

    aquacell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    nie blokują już dysków?
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie , a nawet jak ktoś miał zablokowany HDD to po wgraniu nowego dasha dysk zostaje odblokowany .
     
  14. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No ale traci się gwarancje... a to jednak przydatne przy naszych kochanych rrodach i e74
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum