1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jak wypale tą grę to będzie działać ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dav.e, Czerwiec 24, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG][/url][/IMG]

    Cześć. Mam LT3.0 i chciałem zagrać w Skyrim czy jak wypalę tą grę to będzie działać ponieważ jest kilka czerwonych linijek :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jest odpowiedni temat tam zapytaj

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
     
  4. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Daj mi zdjęcie jak ustawiasz ABGX może coś źle robisz
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    475
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie będzie działać
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Prawdopodobnie problemem jest to, że we właściwościach pliku ISO ma zaznaczone ''tylko do odczytu''.
    Odznacz i przeskanuj jeszcze raz.
     
  8. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proźba o pomoc.

    Panowie to mój pierwszy post na forum. Proszę was o pomoc. Przeczytałem wszystko na forum o ihasie, lecz nie mogę sobie poradzić sobie z moim problemem. Mimo kupna nagrywarki liteon z ihasem, ciągle psuje płyty. Oczywiście płyty Verbatim. Chcę zainstalować burnermax, wykasuje błąd zdjęcie numer 3 w linku. (używam win xp, choć framework zainstlowany 4.0). Dwa pierwsze zdjęcia to naklejki z nagrywarki którą kupiłem. Gdy przegram grę, imgburn, gra się przegra ale podczas weryfikacji pisze błąd 1 sektora, choć przejdzie całą weryfikacje. Gdy włączam płytkę w konsoli zaczyna ją czytać po czym błąd i ciemny obraz, wraca to głównego menu konsoli.
    WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.,

    WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.,

    WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików..
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    475
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki ihas ?? Jaka rewizja ??
     
  10. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ihas 122 rewizja E, nagrywarka kupiona w kwietniu tego roku. Więcej informacje w moim pierwszym poście (w linkach zdjęcia).
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    475
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sciągnij program Burner Max payload tool , i zobacz czy działa.
     
  12. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa, w 3 linku, mojego pierwszego posta jest zrzutka, która pokazuje błąd przy włączaniu tego programu.
     
  13. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    475
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to nie nagrasz nic oprócz LT 2.0 XDG 2
     
  14. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to zero nowych gierek:(, bo nie wiem czemu ten błąd w burnermax??
     
  15. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    475
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  16. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem ale, ja mam problem z tym błędem i ta nagrywarka dziwna.
     
  17. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    475
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poszukaj ihasa z rewizją B albo EU najlepiej 124 ;-)
     
  18. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znowu kupno innej nagrywarki??
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie działa Ci payload bo nie masz net framework. Zainstaluj i wtedy powinien działać.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  20. rremik777

    rremik777 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie miałem net framework, ale specjalnym programem wyczyściłem wszystkie wersje. Zainstalowałem wersje 3.5, później service pac 1 do niej, następnie wersje 4.0. Czy teraz już jak burnermmax dziła mogę już przegrywać po 3 miesiącach walki;)?
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli masz enabled to oczywiście ;-)

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum