1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest Counter Strike na xboxa 360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mxboxkupie, Marzec 1, 2009.

  1. mxboxkupie

    mxboxkupie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Czy jest Counter Strike na xbox a 360:cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artemis00

    artemis00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest,na XBOXa zwykłego.
    Ale 360 może odpalac gry ze zwykłego.
    CS masz nawet na tym forum,w downloadzie
     
  4. mxboxkupie

    mxboxkupie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
  5. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
  6. mxboxkupie

    mxboxkupie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    pytanko jak to wrzucić na dysk?
     
  7. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gier z xboxa 1 nie da się zgrać z płytki na dysk. Co innego ściągnać gre z xbox live...
     
  8. uchaj

    uchaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a jak bym se nagrał to na płytkę to czy muszę mieć przerobiona konsole??? bo np na XBL jest DOOM i pobrałem z RS i mi działa full wersja czy to będzie tak samo jak w przypadku doom'a???
     
  9. Czupax

    Czupax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jak to??
    Można normalnie ściągać z internetu gry arcadowe i grać bez problemowo na nieprzerobionej konsolce ?!?
     
Wczytywanie...

Poleć forum