1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest jakaś opcja, żeby zagrać w gry 2.0 na 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez B-pop, Kwiecień 11, 2013.

  1. B-pop

    B-pop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    bylem zmuszony wrzucic na konsolę lt 3.0 a wiele gier mam jeszcze nagranych ze zmieniona topolgią na 2.0.
    Czy jest jakaś opcja, żeby w nie zagrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Nie da się. Musisz od nowa nagrać.
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie zapomnij zrobic skan abgx360 na ustawieniu autofix level 3 przed nagraniem. I jak kopie byly nagrywane zwykla wypalara sobie te gry musisz z neta od nowa sciagnac. A sposob zeby te z lt 2 dzialy wgrac lt 2 znowu.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    xgd3 nie ma opcji (wypalenie od nowa), xgd2 tak
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak masz naped z softem do tego to jest.
     
Wczytywanie...

Poleć forum