1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest już gra która ma tego dasha co udupia przeróbke?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez slashg, Maj 28, 2011.

  1. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy jest już gra która ma na płycie wgranego dasha który udupia przeróbkę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeszcze niema takiej gry
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    A czasem nie można takiej aktualki wywalić z płyty?
     
  5. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oj troszkę pomyśl zanim napiszesz wiadome jeśli gra potrzebuje do uruchomienia nowego dasha czyli znaczy ze bez niego nie uruchomisz
     
  6. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    kto wie.. moze kiedys cos wymysla.. czego w dzisiejszym swiecie sie nie da?... wszystko jest mozliwe ale na dzien dzisiejszy potwierdzam przedmowce ; d
     
  7. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    dzisiaj rano updatowałem konsole z lt+ ,teraz "kopie zapasowe" widzi jako filmy dvd i nie odtwarza. no zobaczymy co dalej
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jeśli mechanicznie (z partycji wideo) usuniesz folder z aktualizacją, to gra wciąż będzie wymagała aktualizacji, ale nie będzie w stanie jej wgrać. Kod sprawdzający wersję jest w pliku XEX, którego nie można modyfikować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum