1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest możliwe wrzucenie iso na dysk usb Xboxa??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez odi100, Grudzień 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. odi100

    odi100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeczytałem tuturiale odnośnie wrzucania dem na dysk usb tak żeby konsola je widziała.

    Ale czy da się przerobić tak .iso (coś podobnego jak programem iso2god) i wrzucić na konsole do biblioteki gier.

    odnośnie pytań "po co to ?"
    No więc po nagraniu płyty z zabezpieczeniem XGD3 gry się odpalają i chodzą normalnie do momentu wyskoczenia błędu. Po dodaniu do biblioteki gier płyta jest potrzebna tylko do startu gry a resztę czyta z dysku.

    Więc pozostaje pytanie czy to możliwe, i czy istnieje taki program, który przerobi .iso?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. odi100

    odi100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ze jest jtag.
    ale nie o to pytałem
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to jak nie pytales o jtag to zostaje ci jeszcze xkey i podobne
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    da się wrzucić i da się przerobić.
    po prostu tego nie uruchomisz bez RGH...
     
  7. odi100

    odi100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc mając lt 2.0, nie mając rhg, po wypaleniu gry z błędem na płycie dl nie jestem w stanie, używając komputera przerobić obrazu iso, wrzucić go do biblioteki, grać z użyciem źle nagranej płyty ?
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. odi100

    odi100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak - jestem w stanie to zrobić
    tak - jestem w nie stanie tego zrobić
    Mam wrażenie że niektórzy zbierają tylko liczbę postów zamiast konkretnie odpowiedzieć lub wyrazić swoje zdanie
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zamykam. Dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum