1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest możliwość wgrania lt 2.0 od innego napędu do Hitachi LG?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djxbox_1990, Październik 11, 2011.

  1. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Mam pytanie czy jest możliwość wgrania lt 2.0 od innego napędu do Hitachi LG?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie chodzi o to, że do mojego napędu nie ma lt 2.0. Czy jest możliwość wgrania lt 2.0 od innego napędu jak tak to jak?
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    do hitahi jest tylko LT+
    wiem bo sam wczoraj wgrywałem do swojej konsoli
    co-nie obsłuje ap 25 i jest git
    zależnie jaki masz napęd w konsoli to robią już LT+2.0 na niektóre hitahi aby obsługiwały XGD3

    więcej tutaj http://c4evaspeaks.com/ i wsio bedzie jasne
     
  6. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czemu zawsze hitachi na końcu inni już grają w Gears of Wara 3 a ci co mają hitachi muszą czekać, co ciekawe hitachi nie jest jeszcze w testach.
     
  7. piter1811

    piter1811 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mroczkowa
    dotarła do mnie konsola z hitachi v47 z lt 1.1 i niby ten flash obsługuje kazdy wave ale w tym przypadku tak nie jest. Starsze gry odpala ale co do kilku tytulów które wyszly pare miesiecy temu a nawet i wczesniej albo jest otworz naped albo zagraj i czarny ekran. Wie ktos moze o co kaman ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum