1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest możliwosc zmiany topografi wypalonej plyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niemamnicku, Kwiecień 22, 2016.

  1. niemamnicku

    niemamnicku Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam kilka wypalonych gier od kolegi lecz przy probie wlaczenia nich wlacza sie czarny ekran i wywala mnie do dashborda czytalem ze to wina mojego lt i w takim przypadku zmienia sie topografie przy nagrywaniu. Czy jest mozliwosc zrobienia tego juz na wypalonym dvd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3470
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie nie ma takiej opcji po prostu zaktualizuj lt.
     
  4. niemamnicku

    niemamnicku Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zostaje serwis tak? niestety w mojej okolicy najblizszy jest 100 kilometrów dalej
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To wyślij

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
Wczytywanie...

Poleć forum