1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest możliwość zmiany wielkosci napisów w grach na xBox360 ? ? ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xBlade, Wrzesień 17, 2010.

  1. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielokrotnie spotkalem sie z grami pod xBox360 z napisami pl w ktorych wielkosc napisow byla bardzo mala ale w Mafia 2 to juz przegiecie na lcd 36cala ledwo co tam widac , w innych grach napisy sa niewiele wieksze , podejzewam ze nawet na lcd 40cala napisy w mafia 2 i tak byly by ledwie widoczne , btw prosze mi nie pisac zmien TV lub usiadz blizej !!!!

    Moje pytanie brzmi :

    Czy jest mozliwosc w jakikolwiek sposob zmiana wielkosci napisow w grach na xBox360 ???


    Z gory Big TY za wszelka pomoc.
    Pozdrawiam all .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie ma takiej możliwości
     
  4. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Mi na 32 wszystko pasi, czytelne napisy.
    Na pewno przez HDMI łączysz? (.)
     
  5. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak przez HDMI lacze !!!
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Dziwne, u mnie na 32" napisy wygladaja normalnie. I w mafii i w kazdej innej grze. Moze do okulisty pora? :)
     
  7. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ty chyba wogole na napisy nie patrzysz albo siedzisz 1metr przed telewizorem jesli uwazasz ze sa napisy dobre szczegolnie w mafi2 :D
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    15 metrow siedze od TV 32". No pomysl. 2m, a nawet nie, siedze i jakos widze napisy. No mafii sa typowo male, ale bez przesady. Okulista wita. A tak btw "w ogole" pisze sie osobno.
     
  9. miskiM

    miskiM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołów
    nie ma własciwie sam nie wiem dlaczego
     
  10. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra niewazne nie o to sie pytalem !!! dla mnie napisy sa o wiele za male a wzrok mam dobry !!! i nie czepiaj sie literowek !!

    Moje pytanie brzmialo czy da sie w jakikolwiek sposob powkieszyc napisy w grach ???

    Jesli nie wiesz cos na ten temat to sie nie wypowiadaj !!!
    Pzdro !!
     
  11. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    łączysz przez hdmi, a ustawiłeś rozdzielczość HD ? :p
     
  12. johnnasek

    johnnasek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    bgszef 15 m od tv siedzisz?
    A pad ma zasięg 9 m .
     
  13. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Czytaj ze zrozumieniem. Napisał że siedzi 2m od tv. A co do tematu to powiększenie napisów w X360 jest niemożliwe.
    BTW. Ja na swoim 40" bez większych problemów widzę napisy z drugiego pokoju. Jeśli siedzisz 2-4m od tv to może faktycznie czas pójść do okulisty?
     
  14. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie ma takiej możliwości.

    BTW. Jeśli uważasz że napisy są małe to znaczy że jeszcze nie odpaliłeś "Dead Rising"
     
  15. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    na pewno grasz na 480i czy tam 576i spróbuj zmienić w ustawieniach konsoli na 720p lub 1080p
     
  16. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1080p mam ustawione
     
  17. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moze czas pojsc do psychiatry/psychonaloga jesli twierdzisz ze napisy sa ok :D
     
  18. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może czas zakończyć tą bezsensowną dyskusję? Offtopic się robi ;/
     
  19. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Poszukaj w ustawieniach telewizora opcji do obrazu.Ja na przykład w moim LG 37 cali mam opcje "zbliżenie i zbliżenie kinowe 1" co daje lekkie powiększenie całego obrazu a więc i napisy są większe.
     
  20. xBlade

    xBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wiem ze mozna zrobic zoom ale wtedy sie caly ekran powieksza :) a mi chodzi czy jakos w konsoli da sie ustawic np prgramowo zeby napisy byly wieksze ... ? ? ?
     
  21. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozesz jeszcze poszukać w ustawieniach gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum