1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest sposób na domową aktualizacje z lt 2 na lt 3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez reaktywa, Październik 5, 2013.

  1. reaktywa

    reaktywa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak w temacie.
    Posiadam napęd lite-on, wszystkie klucze i sterowiki od firmware.
    Jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. reaktywa

    reaktywa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gdyby coś poszło nie tak, to upieprze sobie napęd?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Litka ciężko uwalić,ale jeśli będziesz brał zasilanie z konoli możesz uszkodzić sb na płycie głównej
     
  6. reaktywa

    reaktywa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podczas całego procesu, jeśli zasilanie mam z komputera, konsola nie musi być włączona?
    Pytam sie tak dla pewności, nie chciałbym czegoś spieprzyć.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli zasilanie masz z pc to nie potrzebujesz konsoli ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum